ena
asik2 blog hopping kan, seronok gak...
baca kisah tu kisah ni.. cerita tu cerita ni..
ada orang jual itu jual ini..
kutuk situ, kutuk sini..

hAIPP!!
part tu aku tak suka ar...
aku setuju ngan kata-kata cik-zura dan temp-hsewife..
blogging ni tempat utk kita monolog.. cakap sorang2... dan tempat meluahkan perasaan
sukati kau la nak cerita apa..
asalkan tak sakitkan ati orang len.. tak buat orang menyampah...

ada orang entrynya penuh isi.. penuh ilmu.. bawa manfaat kat pembaca..
tapi kalo blog aku ni rasanya tak penah nak ada ilmu pon..
kata monolog kan? sukati aku la nak mengarut apa kan??

tapi..
aku pelik ada plak yang suka suki baca sini kutuk kat sana..
baca kat sana kutuk kat sini..
takde keje ek?? walopun aku ni takde keje tapi rasanya aku tak koser la nak nyibuk hal orang.. hahahaha... skang ni bukan sedang mengutuk hal orang kah?? hua hua hua...

tak.. sebenonya nak cakap ni..
aku, tak suka blog yang ada background music - nanti anak yg tgh tido bangun... dan.. aku pening la lagu tah apa2 tu...
aku, tak suka baca blog org yg ala-ala public figure...
aku, tak suka itu
aku, tak suka ini..

ehhhh saper pedulik aku/ko suka ke tak kan??
kalo tak suka, tak payah la baca, kan??

that's it...

ini entry emo ke haper??

lalalala....
**aku suka blog citer pasal stroller! stroller! stroller!!!!!!!


------------------------------------------------
jika kau menjadi aku, aku yakin kau mengerti....
Labels , edit post
10 Responses
  1. sirna Says:

    betul, betul, betul!!!!!(cakap cara upin n ipin), saya setuju sgt yang blog ni cam monolog, kalau suka baca, tak suka shut up jela kan..


  2. LiAnA Says:

    mu suka masuk blog ku tak wakakaka.. yg letih tu kalau lalat masuk tinggalkan najis.. tu mmg nk kena spray dgn ridsect je :p


  3. Sayang.Ibu Says:

    kalo x suka x yah masuk, senang jer... hehheheeee


  4. ena Says:

    sirna..
    hahaha stujuk!! upinipin kat spore kecek omputeh... true true true... hehe

    kak Liana..
    mu check tgk ku ada dtg tak? kalo ada tu suka laa... kalo tak de tu tak suka laa ehehehe

    Sayang.ibu...
    btulll... ku pon ada banned few blog.. ku tak suka baca.. tak payah kepoci.. diam2 suda kan??


  5. -iLLa- Says:

    meh r masuk blog aku..ada cte pasal stroller..wakakkaa


  6. ena Says:

    illa..
    aku tau..ekekeke


  7. Ealyie Says:

    uhuk..uhuk..
    blog aku takde cite stroller, camne? :(


  8. belogpizet Says:

    besnya bleh bloghoping...err silalah blog saye tp x de cita pasal stroller pun...


  9. ena Says:

    eh
    tapi banyak je blog yang tak citer pasal stroller tapi ku suka baca tau.....

    sebab.. aku kan unpredictable... hahahaha


  10. cik-zura Says:

    eh.. dah sebulan ko tulis baru skang aku baca... siap kuar nama aku plak tu. wakakakakak...

    tu pasal blog aku namanya mono-log.. tulis syok sendiri.. maka marilah kita merapu beramai2..


Related Posts with Thumbnails

Follow me, i will follow u back