ena
sekarang ni cuaca panas benor..
mmg pagi je la ekon umah aku ni off...
menjelang tengahari je.. da berlengas la ketiak mana2 celah yg berkaitan..
hisshh
time solat tu.. mmg meleleh peluh aku depan belakang badan..
padahal kipas dok tertenggek kat sebelah....
sana sini ada kipas.. tapi panasnya wei... Subhanallah...

sudahnya..
ekon on jer la stat tengahari sampai pagi esok..
kalo idak.. abis la merah2 pelipat leher, peha, dahi si ica tu..
dan tak renti2 la mulut si aQim mengulang2 "ma abam anass.. bukak ekon.."
muntah darah la laki aku bayo...eh! aku yg bayo.. tapi pakai duit beliau..

kenapa skang ni panas sangat ha??
jap agi aku nak gugel... wek wek wek...


argghhh..... tolongggg!!!!!
kipas ni kalo buleh nak letak sebelah ketiak.. tu yg diri tgh2 umah tu..

maaa.... abamm... tolonggg!!!

budak abam bukan tolong! dia pi marah adik dia...
"hisshhh adikk... tepi lah!! tepilahhh!!!!"
wakakakaka

sekian
entry takde kaitan antara satu sama lain


------------------------------------------------
jika kau menjadi aku, aku yakin kau mengerti....
8 Responses
  1. Ana Says:

    kt spore sana tue pun panas ekkk..mmg laa..ana kt umah tue dr start naik bilik smpai laa ke esok paginya kuar bilik bukak ekon..bil letrik dtg tiap bln pejam mata jek laa byr..dah panas nk wat camne kann..hihiih


  2. ena Says:

    hahaaha...kalo bilik je buleh tahan napas dan tutup sebelah mata lagik kot..

    akak nih.. kat bilik bukak kat dining bukak kat living bukak.. haha seb baik kat dapo takdak ekon. malam2 plak 2 ekon wajib dan 1 ekon sunat dibukak.. alahai..


  3. belogpizet Says:

    budak bolat tu memang comei...macam mana blh tersepit tu...hehe


  4. makcikrehan Says:

    kah kah kah kah abammmm abammmm


  5. Kauthar Says:

    eiii geram tul ngan si tecik arissa tu..comeyy sangat..cam nak cubit2 je pipi dia..hihihi..


  6. Ammi Sara Says:

    panas sgt ke ena, kitaorg nk pi spore cuti sek bln 6 ni ;), nak gi pulau sentosa dgn member yg duk jb. best tak? dah penah pg?
    kena pack bj nipis2 jela kan utk my boys ni..
    penang pun panas gler! duk umah je pun kekadang migrain jugak ;(


  7. ena Says:

    ammi sara
    spore mmg sunny island pon.. dan lately ni makin panas lak.. tatau apasal.. arituh pi outing.. huah ku mmg nak pitam! panas! bekalan air berbotol2..


  8. kelako nyer tgk aksi 2 beradik tu...sampai tergelak sendiri...ehehehe...mak nyer pun lawak je. tak bahaya ke bior kan mcm tu. kang 'short' kang...keras lak dedua tu...nauzubillah...ekekeke


Related Posts with Thumbnails

Follow me, i will follow u back