ena


aku ni pon jiwa kaco gak..beli itu beli ini
pastu aku pening.. eh apabenda aku da beli bulan ni eh?

semalam aku takdak keje sangat, dok p merayap kedai2 online jual designer fabric
hoola.. tgk orang jahit itu ini.. adoyai lawanyaa!!
meluap2 la rasa nak bli kain nak menjahit gak! muakakaka

ha sila tonton.. cantek tak anak dara aku pakai baju handmade??


aku jahit?? jangan harap la wei..
aku mana reti jahit! butang tercabut pon aku sorok baju tu. takmo aku jahit!!
beli kain buleh la.. pastu simpan sampai kepam dan outdated designnya
pastu sendiri takmo buat baju dan2 terus adiah kat MIL <-- keji py menantu

last sabtu seperti sabtu2 sebelumnya, kami anak banak p swimming kat bawah
sblom tu iQa mtk tlg jahitkan tight dia kuyak... sikit je kuyaknya!
aku pon jahitkan ler dan suh dia bawak aQim turun ke pool dulu sementara aku jahit
sekali aku turun.. tgk anak2 aku da kecut lam pool
rupanya dekat sejam aku jahit kuyak sikit tonet tuh huh

jadi sila la insaf. aku kembali ke donia yg nyata
close suma web2 online store yg jual designer fabric tu
dan dan pi bangun solat asar <--- insaf seketika






mana la aci kalo aku je meleleh tgk kain lawa2 kan..
nah korang sila tgk kain yg lawa2 ini





dan juga ribbon2 lawa untuk DIY lover












------------------------------------------------
jika kau menjadi aku, aku yakin kau mengerti....
Labels edit post
6 Responses
  1. pizet Says:

    okeh nak meleleh jugak air liur tgk...hukhuk


  2. Ana Says:

    hahaha..ana minat gak menjahit..tp malas tue melebihi minat..xleh nk buat apa laa kann..huhuhu


  3. shima Says:

    mmg meleleh tu..heheh..ku pun suka cuci mata ni.mcm bes je kan


  4. makcikrehan Says:

    okeh, nanti aku jual sumer brg2 nih kat mesia. wakakaka.. tetiba!


  5. Ira Says:

    hahaha.. baru ko tau tahap lelehan bila tgk designer fabrics tuhhh..


  6. abis tu baju yg ica pakai tu ko rembat sape punye?ekekekeke


Related Posts with Thumbnails

Follow me, i will follow u back