ena
bulan lepas kan bulan posa..
aku rasa cam ada yg tak kena je..
aku pon tatau apadia..

mula2 igtkan sebab tak dapat p param petang2
atau tak dapat p terawih kat surau..
tapi
ah lantokler..

semalam baru sedar..
ooo rupa2nya rasa serba tak kena itu
adalah kerana suami ada kat depan mata sepanjang bulan
hahaha...

dan semalam beliau kembali kepada rutin bulan tak posa
kul 5 pagi beliau da fly..
baru ku sedar.. da sebulan ko tak OS ye bang..
patutla rasa semacam je bulan lepas..

maka kutitipkan surat ini utk tatapanmu suamiku...

kehadapan suamiku tersayam..

balik la cepat suami... aku rindu kamu..

aku rindu detik2 ko angkat kanak2 ke meja makan.. dan suap depa makan dan aku dapat makan senang lenang..
aku rindu jerit pekik ko bila anak buat sepah - sebab bila aku jerit depa buat tatau
aku rindu nak take turn buat kuku- boringla asik aku je kena buat kuku
aku rindu nak suruh ko cuci be*rak anak - asik aku cuci mana cool kan?
aku rindu nk pungut stokin keje ko yg bersepah satu rumah
aku rindu tgk ko mandikan kanak2.. aahhh aku malas mandikan anak!!

dan yang paling penting

aku rendu sangat nk tolong ko carik kunci carik pass keje carik wallet carik henpon
hahahaha... hampon bang! hampon!! nanti nk lik sini, blikan aku burger king black pepper kat epot ye!!

i lap u more tau!!










gambar mmg takde motip..

hagak2 korang, bodak rambut keteng ni ada rupa aku ke??



------------------------------------------------
jika kau menjadi aku, aku yakin kau mengerti....
Labels edit post
3 Responses
  1. Ealyie Says:

    ada!
    tanag idom!!
    hahahah..:p


  2. Kak Mah Says:

    ada...sebijik sebentuk...



Related Posts with Thumbnails

Follow me, i will follow u back